Chrome Pointer

Den apelkastade grållen

   Denna fantastiska bild kommer från Alicia Starnights blogg.
 
   Jag har verkligen blivit förälskad i dessa apelkastade skönheter. De ser ut som väldigt unga hästar, teckningen i deras ansikten är helt fenomenal. Hela hästen är makalös, fantastiskt vacker. Jag hade nog köpt en om jag inte hade Ash, jag vill helst inte ha hästar som liknar varandra för mycket.
   Inte nog med det, som Maria Moondaughter skrev i det här inlägget så är man och svans på denne grålle tvåfärgade. Jag tycker det är otroligt vackert och det ger hästen en realistisk touch. Detta får mig att hoppas att då Painthästarna kommer kanske de har tvåfärgad man de med? Skulle kunna bli otroligt snyggt.
 
   Det känns som att hästarna blir allt snyggare för varje uppdatering, och mer realistiska. Jag är faktiskt väldigt förtjust i alla som redan kommit och om jag hade möjligthet hade jag nog velat köpa vartenda en av dem, men det känns som att SSO-teamet verkligen har tagit åt sig den skarpa kritik de fick efter Morganhästarna och den "isabellfärgade" Moraben (en isabell kan inte ha svarta ben) - jag blev verkligen förvånad då de fantastiska Achal Teke-hästarna kom - jag hade inte vågat hoppas på en cremello, eller ens en häst med rasens karaktäristiska metallglans. Så det här är fantastiskt roligt, jag har en känsla av att vi kommer få se massvis med vackra hästar framöver :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.