Chrome Pointer

De mystiska Starhästarna

   Starshine är en Starhäst, det vet vi. Starhästarna är Jorvikiska vildhästar som är kända för sitt temperament och blåaktiga man.
   Jag ser gärna att Starhästarna dyker upp i SSO, på något sätt. Jag vill att Starshine själv ska dyka upp, det hoppas vi väl alla, men jag skulle absolut inte banga på någon annan Starhäst. Jag har ju sagt innan att det vore lite kul om man kanske kunde köpa en Starhäst i framtiden, fast jag tvivlar på att det skulle hända. Men ändå, man får drömma och jag vill så gärna ha mer kopplingar till Starshine-storyn. Kanske att Herman kan berätta mer om Starhästarna då man kommer till Jorvik?
   Den enda bilden på Starshine jag kunde hitta på min dator, hehe


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.