Chrome Pointer

De där nya hästarna...

   Jag dör lite, de var alldeles fantastiska! Dock känner jag att de inte är något för mig, de passar inte in i min planering, men de var så fina! Någon red förbi mig på den svarta och jag bara tvärnitade och stirrade, i princip perfektion... Skimmeln var också helt makalös, om jag inte redan hade Ash hade jag slagit till. Den bruna var inte lika galet snygg, men den var söt. Riktigt söt.
   Åh, nu taggar jag ännu mer tills det där "klicket" inträffar, då jag känner "ja, den hästen ska in i mitt stall".


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.