Chrome Pointer

Dagens... dag

   Jag är hemma från dagens strapatser och har nu snabbt langat in FPC's sida på Wikin. Jag hade väntat mig det loppet, och på ett sätt är det väldigt nice - nu har vi inte fler championat framför oss på ett tag, vilket innebär att uppdateringarna kommer satsa på andra grejer. Passar utmärkt för mig som inte tävlar i championaten :)
 
   Ska logga in strax och ta itu med dagens uppdrag, just nu försöker jag dessutom tjäna massa JS igen så att jag kan köpa ett par extra skor, till nästa häst som kommer till mitt stall.
   För stunden har jag inte mycket mer att komma med, återkommer om en timme eller två.
 
   (Btw så har många av er nu börjar göra grejer på Wikin - FORTSÄTT med det, jätteroligt :D)


Annika

Oj, vilka minnen det kommer upp över att höra Starshine musiken. Spelade det sjukt mycket förr :D

Svar: Roligt att du berördes av den på något sätt, det var anledningen till att jag lade in den här på bloggen :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.