Chrome Pointer

Brådnäset, Södra Jorvik och vad det nu är

   I chatten just nu är det många som frågar "Kan någon visa mig de här platserna?" och jag känner "Varför då?". Min tanke är liksom "Snart öppnas den nya delen av Jorvik, och jag vill upptäcka denna nya del på rätt sätt".
 
   Så jag håller mig undan från stranden som gränsar mot den oöppnade området, och det kommer jag göra ända tills bron vid Nilmers Högland är lagad igen.
   Vad är era tankar om det här?


Neo Nightbard

Jag gillar att rida längst stranden för att se om jag kan se något nytt, träd eller en väg eller något.

Dock skulle jag aldrig bugga mig över om jag så satt vid någon annan användare vid en annan dator och komma undan med det regelbrottet (att bugga, that is.) Jag vill liksom uppleva det for real, som du säger. När det är tillfixat och öppet _på riktigt_.

Maggie Westbridge

Jag gillar att utforska Jorvik, alltså de platser som för tillfället är tillgängligt. Det var ganska länge sedan jag hittade de platser som det bloggas om så mycket nu för tiden men jag har inget speciellt minne av att det hade något namn. Hur som helst tycker jag det är kul att både hitta och ströva omkring i avlägsna områden.

Dock ser jag det inte som en bedrift att ha fått upp lite text på rutan som bekräftar att man kommit i kontakt med en plats som vi egentligen inte ska komma i kontakt med. Punkt slut. :P

Emma Yellowstreet

Va?! Är jag efter? Ska en ny del i'm jordvik komma? Var ? När? ❤️ Gud !
Tacksam för svar :)
Kontakt: millasmillabloggarn@hotmail.se/com ❤️❤️

Svar: Ehm nej, om du tittar lite noggrannare ser du att det där inlägget skrevs för ett helt år sedan, då folk hoppade över Southsilvervattnet och försökte nå De Glömda Hedarna, långt innan Skördebygden ens hade öppnat ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.