Chrome Pointer

Blommor, blommor överallt

   Nu antar jag att ni alla har gjort klart uppdragen runt Solgården. Om ni inte är färdiga med Solgården - hitta på något annat, klicka dig bort, spring iväg - jaja, spoileralert. Dock inget stort. Men principer, vet ni.
 
 
 
 
 
   Att plantera blommor runt Silvergladegodset tycker jag var riktigt kul. Krukorna har väl stått där länge, har de inte det? Det blev så härligt med lite liv och färg, hoppas att man får göra liknande saker framöver. Jag gillar det där med att man gör en liten grej som sedan hänger med genom spelet.
 
   Jag älskar de här detaljerna, det är de som håller spelet levande :)


Siri Moonbear

Jo man måste älska alla de där detaljerna - speciellt som de där krukorna vid VG har stått tomma så länge. :D

Svar: Precis, det känns så genomtänkt att de stått där och att vi sedan får plantera blommor i dem ^^ Hoppashoppas verkligen att vi får göra fler liknande saker :D
Esmeralda Silverforce

Nichole Starrock

Det är superfint med lite färg i krukorna! :) Undra om vi typ ska plantera tulpaner i de som ´är kvar! det finns ju fortfarande de som står på muren utanför ingången till biblioteket! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.