Chrome Pointer

Återigen...

   ...ingen riktig lust att spela. Dagens uppdatering var tyvärr inget i min smak, den bruna proffshjälmen ska jag köpa men i övrigt... nje. Synd att det inte kom några nya hästar idag, men de vill väl inte kasta ut alla på en gång.
   Fast druidjackan är positiv, den är ett tecken på att huvudstoryn snart fortsätter! Så oavsett hur avtrubbad jag hinner bli under den här uttråkade perioden jag har så vet jag att jag har något att se fram emot.
 
   Jag lär nog ändå bege mig upp till Valedale snart, jag är lite nyfiken på championatet. Jag kommer inte tävla själv, men jag vill gärna se hur banan går. Något som liknar loppet i Valedale från Höstryttaren kanske? (Ett uppdrag som Charlotte gav ut och som bara gick att genomföra en enda gång)


Maggie Westbridge

Hehe, kommer ihåg den banan. Tog typ fem minuter att köra så jag var tacksam att vi inte behövde göra den igen för att få medaljer. Men klart man skulle kunna ha den som träning. :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.