Chrome Pointer

Åh jösses

   Alla dagliga uppdrag förutom de med Jorviks Fiskeklubb och Vingårdens Trädgårdsmästare finns nu på Wikin. Fy farao vad skönt att slippa dem. Nu kommande vecka ska just de uppdragen komma upp (gällande Vingårdens trädgård ville jag ha en vecka på mig att se om uppdragen fortsätter i samma stil som de redan gjort), ska också lägga upp alla stallsysslor och lopp. Tur att jag inte har något annat att göra på dagarna.
 
   Just nu kutar jag runt och samlar JS, efter att ha köpt Iddys svindyra skor i morse hade jag bara 35 JS kvar, hehe. Snart är jag äntligen färdig med Gyllenåsarnas dal, vilket är skönt eftersom jag verkligen ogillar alla lopp där xP


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.