Chrome Pointer

8 hästar! 8!

   JAAAA! Jag har panikat så mycket, jag har ju fyra hästnamn på lager och har känt "hur sjutton ska jag kunna välja mellan alla dessa fantastiska hästar", nu har jag inte det problemet längre, eller problemet är iaf lite mindre, fy vad underbart ♥
 
   Vingårdens trädgård, åh vad roligt, och ny butik, jag sitter och hoppar upp och ner och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, haha!
 
   EDIT: Okej, nu har jag hunnit andas lite.
 
   Det här nya med symbolen som visar att man behöver mer rykte, SÅ GALET BRA! Dels har jag alltid undrat om någon händer om man nu mot all förmodan skulle lyckas bli beundrad hos A.A.E. och Jorviks fiskeklubb, dels är det en stor hjälp för de som undrar varför de plötsligt inte har några uppdrag. Nu är jag visserligen beundrad överallt förutom hos just A.A.E. och Jorviks fiskeklubb, men aja. Jag tycker det är en riktigt schyst funktion :D
   Jag är också jättetaggad på den nya butiken, det ska bli så spännande att se vad som finns där! Ny utrustning är alltid roligt, särskilt nu då man laddar upp för nya hästar och tänker "det där kommer bli så snyggt på den hästen!". Åhåhå, nu vill jag logga in!


Selena Flowerfall

Eller hur! Blev hur glad som helst när jag såg att man nu kan ha 8 hästar! Yay! :D

Genevieve Nightbard

Åh, blev både superglad och lättad. Jag har ju själv flera namnförslag men jag är alltid rädd för att jag ska fylla stallet och missa massa häftiga raser. För jag är ju verkligen kass på att sälja hästar :( även fast jag tvivlat lite på Enjolras färg ibland så är jag ju verkligen fäst vid honom nu. T ex. .. fast å andra sidan klickade vi ju verkligen. Men nu när det kommer mer verklighetstrogna färger.

Svar: Det kommer bli så galet spännande det här, jag har varit så nervös över att fylla stallet med 6 hästar för att sedan hitta än fler man vill ha in - för jag har hunnit fästa mig vid tanken på mina framtida hästar redan och jag skulle nog absolut inte kunna sälja dem!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.