Chrome Pointer

Whopphopp

   Åh suck, äntligen lugn och ro. Kursen jag gick på idag höll på i fyra timmar, visserligen med paus men jag hade inte riktigt räknat med det och nu är man trött. Och i morgon ska jag jobba igen, mycket till helg blev det inte, det här!
 
   Eftersom jag just nu har lite brist på ämnen att skriva om vill jag ta upp en sak jag såg i chatten igår. Eller jag har sett det relativt ofta, egentligen. Att folk anklagar andra för att ljuga. Det är ganska spännande. "SLUTA LJUG ELLER SÅ ANMÄLER JAG DIG." Asså kom igen, ofta är "lögnen" inte ens en lögn, utan bara ett missförstånd.
   Chatten kan visserligen utgöra lite lördagsunderhållning ibland, men det är verkligen inte roligt då folk hackar på varandra. Nioåringar som leker polis på skolgården, det slutar liksom inte bra. Man ska inte ge sig in i andras strider. Visserligen kan jag själv ibland flika in med ett "Hörni, försök vara lite snälla mot varandra", men då folk ska in och medla i striderna med ett "SLUTA!!!!!!" - Nä. Det hjälper inte heller.
   Varför har folk så svårt att tänka logiskt på internet egentligen?






Maggie Westbridge

Grejen är att folk har svårt att tänka alls. Jag är inte den som vill förbjuda någon att spela men en del är helt enkelt inte mogna nog att spela spel online. Dom fattar inte att man inte kan skriva precis vad man vill bara för att man inte känner eller ser personen man snackar med. Och precis som du säger - Missförstånd. Ibland undrar jag om dom ens vet att begreppet existerar.

Jag var med på en dressyr tävling nyligen. Program och allt var planerat och nu var det så att en tjej inte riktigt förstod hur det fungerade för hon stannade vid varje punkt (Och inte bara vid kryss som man då ska göra) Hon fick spel och började anklaga allt och alla för att ha ljugit för henne. Då börjar man ju undra hur mogna dessa människor är.

Och sedan tar dom ju saker så hårt. On dom är med i något bråk i denna stilen måste dom ju skriva ett riktigt argt blogginlägg till personen / Klubben / Gruppen.. Eller så ägnar dem några timmar till att snacka skit om dom i globala.

Svar: Sant. Det finns ju en anledning till att många sidor har åldersgräns på internet, men det är ju så att man borde höja gränsen ibland :P Det är ju riktigt larvigt hur lätt saker kan urarta...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.