Chrome Pointer

Nya namn

   En sak jag verkligen ser fram emot med den kommande hästfunktionen är att det bli som att välkomna en ny familjemedlem. Och jag tänker noga välja deras namn från början, för att slippa gå till Notarien.
 
   Det namn jag redan har bestämt mig för på min kommande, bruna häst, det är Wildheart. Jag älskar Melody Club och låten med samma namn, så det är lite av ett måste.
 
   Jag har funderat på ett svart eller mörkbrunt sto också. Mest för att ha en ursäkt till att dränka denne i rosa, och för att verkligen alla färger funkar på en svart häst. Då skulle jag vilja ha ett namn som börjar på Angel. Visst finns "Eye" med i rullistan för andra delen av hästens namn? För isf skulle jag kunna döpa mitt sto efter en annan Melody Club-låt, Angeleyes. Angeleye. Askdansare, Vildhjärta och Änglaöga. Det funkar, eller hur?
 
   Annars gillar jag vissa kombinationer med ädelstenar. Opal, Diamond, Ruby... Att blanda ihop något som inte lät alltför knäppt. Sen lär det kanske bero på vilka nya färger vi får. Det kanske blir något som jag än inte kan en fantisera mig till? (en svartskäck eller en cremello? Snääääälla?)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.