Chrome Pointer

Novell

   Eller det är ingen novell egentligen. En novell är inte 42 sidor lång.
 
   Det är såhär. Jag har som tidigare konstaterat spelat Star Stable sedan det först mötte dagens ljus. Och på Polluxforumet var det rätt populärt att skriva Fan Fiction om spelet. Jag har alltid tyckt om att skriva, då jag ibland har svårigheter att uttrycka mig i tal, och hakade därför på trenden.
   Bara det att jag är inte färdig än. Jag har skrivit klart Höstryttaren, är nästan färdig med Vinterryttaren. Har planer för Vårryttaren, Sommarryttaren, och en femte, avslutande del vid namn Hobbyryttaren. Som en spin-off har jag börjat på en del vid namn Star Riders, som är baserad på SSO istället för de originala spelen.
 
   Det jag undrar nu - är ni intresserade av att läsa denna historia? Kan inte påstå att den är riktigt lika välskriven som SSO-delen är, då jag började skriva då jag var fjorton. Det var fyra år sedan. (Holy Cow, jag är gammal) Men, jag tror ändå att det är något som kan vara tilltalande.
 
   Kanske ska avsluta det här flummandet nu.






Lucy Westlake

Jag skulle vilja läsa :D

jossan

jaa!

Alex Dolphinlee

Jaa gärna <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.