Chrome Pointer

Nic Stoneground

   Något av det första jag minns från Valedale i SSO var att Claire sa "Nämen vet du, utforskaren Nic Stoneground ska tydligen hålla till bakom den där gigantiska högen med snö, rid och kolla om den har smält va?" Hur många gånger har jag inte gjort som hon ville?
   Så en dag dök det upp en massa luftballonger över Everwindfälten. Och vem står där? Nic Stoneground.
 
   Jag vet att det är ett misstag, egentligen ska man väl inte se uppdraget från Claire innan man mött Nic ute på fältet, men ändå. Bara för att, så måste jag ju nämna det.
   Jag är lite nyfiken på Nic Stoneground. Jag vill veta vad som händer i dalen bortom snöpasset, jag vill veta vad i hela friden han sysslar med där borta. Vi får hoppas att vi får veta snart!






Dina Winternight

Hejj!
Din blogg e jätte bra och jag älskar den♥

Vet du när man får de uppdraget om Nic och luftballongerna?


Svar: Tack så mycket! Nej, det var nästan tre år sedan jag gjorde de uppdragen så jag minns tyvärr inte.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.