Chrome Pointer

Något jag stör mig på

   Jag blir lite trött då folk förkortar Star Stable Online till SS. Jag föredrar att hålla mig borta från den förkortningen. Dels för att den inte stämmer, dels för att, duh, Hitler och hans polare.
 
   Nejmen SS står för Star Stable. SSO för Star Stable Online. SSL om man vill förkorta Starshine Legacy, men jag tycker det är en ful förtkortning så jag undviker den då jag kan. Det blir fel också om man använder Star Academys förkortning SA. Varför tyska militärkårar?
 
   Personligen använder jag som sagt förkortningen SS väldigt sällan. Det känns inte särskilt bra att snacka om Hitlers skyddskår, vilket man kan missuppfatta det som (om man nu tror att nazisterna red runt på virituella hästar, men det är en annan sak). Åtminstone jag, som läst mycket historia, ser förkortningen som stötande, och därför vill jag inte använda den. Vill inte se den heller. Bahaha.






Maria Moondaughter

Jag gillar inte heller SS förkortningen på SSO. Det där med Hitler visste jag faktiskt inte, men jag tänker bara på stallet.se och Star Stable när jag hör SS...

Svar: Jag vet inte om så många fler tänker på Hitler när de hör "SS", åtminstone inte i vår ålder, men jag tycker inte om förkortningen med tanke på vad den kan stå för... Men aja, hoppas att inlägget kan lära andra om saken :)
Esmeralda Silverforce

Tiff

Jag tänker totalt på hitler det har jag gjort länge! Blir störd att man säger så då tänker jag på hitler direkt skönt att jag inte är ensam :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.