Chrome Pointer

Något annorlunda

   Jag har från flera håll fått höra att denna blogg är bra. Väldigt bra. Jag tackar och bockar så mycket för det, det är jättekul att höra. Varför blir det ändå så att den här bloggen är något nytt som folk vill följa?
 
   Jo, för de flesta SSO-bloggar skriver såhär: "Idag red vi till Marley och hoppade på hans bana, min häst var lite spänd först men sen så kom huvudet ner och den hoppade jättehögt och bra och var lydig och snabb, vi vände lite rätt över också och det gick bra".
   Nummer ett. Leva sig in i karaktären.
   Nummer två. Felaktigt använda sig av ridtermer.
   Nummer tre. Skriva något totalt obetydligt för att fylla ut inlägget.
 
   Då jag startade upp den här bloggen trodde jag först att det var det jag också tänkte göra. Men jag insåg innan jag ens rört tagentbordet - det är inte jag. Jag skriver inte så, och att göra på det sättet skulle inte fungera. Jag kan leva mig in i rollen, men då i en mycket mer detaljerad historia.
   Sen kände jag också - hur intressant på en skala mellan ett till tio är det att läsa ett sådant inlägg? Det blir i princip samma bilder dag ut och dag in, texten betyder ingenting, för hästen är inte riktig, ryttaren är inte riktig och det finns ingen realism i det hela. Det blir lite samma sak som att varje onsdag se exakt samma nyhetstext på femton olika bloggar. Det finns ingen poäng alls med det.
   Bloggen fick alltså vila i ungefär en månad innan jag fick upp ångan och började skriva. Jag behöver skriva, det är terapi för mig. Och jag tycker det här är jätteroligt. Jag verkar kunna väcka lite åsikter och tankar, och det är jättekul att höra vad ni har att säga om mina inlägg, jag blir så glad då ni kommenterar och vill diskutera lite.
 
 
   Nu kanske många tycker att jag sågar dem vid fotknölarna. Men faktiskt, jag förstår inte grejen med bloggarna som ser likadana ut och de virituella ridpassen. Är det inte roligare att rollspela med någon då? (Det går att rollspela på forumen jag har gjort reklam för de senaste dagarna...)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.