Chrome Pointer

Hästdekorationer

   Vi har hästdekorationer i form av benlindor, blommor, rosetter och medaljer. Och det kanske räcker.
 
   Men ändå, så ska man aldrig sluta fundera. Man kanske inte behöver tänja på gränserna, men man ska alltid fundera på saken. Och vad har jag för funderingar?
 
   Tänk om man kunde lägga till en sadelgjord. Sadelgjorden å andra sidan har en bonus till hästen. En dressyrgjord ger mer rörlighet. En hoppgjord ger bättre hoppförmåga. Jag hoppas att ni förstår vad jag pratar om, men jag vet ju inte vilka hästkunskaper ni nu har IRL. Men eftersom vi inte har en sadelgjord nu, så finns det som en möjlighet. Sadelgjordar i olika färger.
   Och om man har en sadelgjord, varför då inte lägga till en förbygel? Den kanske däremot bara är en dekoration utan någon extra bonus, men det kunde bli grymt snyggt, tror jag.
 
 
   Det är två idéer jag tror på. Åtminstone sadelgjorden vill jag verkligen ha.
 
   Sen har vi ju benlindorna. Om en ny dekoration blev - benskydd? Då med en bonus kanske, eftersom de skyddar hästen? Det skulle nog kunna vara riktigt snyggt på hoppbanor... Mestadels ur designsynpunkt ändå, måste jag nog tillägga.
 
   Eftersom jag diggar idén med förbygel - jag måste ju nämna det här, även fast det kanske inte är lika uppskattat - är en svanskappa. Alla hästar har inte en markerad manke, vissa hästar ser ut som en tunna över ryggen och sadeln kan glida. Svanskappa borde väl ändå inte vara helt omöjligt?
 
   Mitt sista tillägg är en huva. Man kunde ha huvor på hästen i Horse Life 2, det gillade jag även fast de var rent ut sagt skitfula överlag. Om vi i framtiden kan ändra stil på vår hästs man, t ex till knoppar, då kunde det nog bli snyggt med huva. Jag tycker själv att huva inte ser klokt ut om hästen inte är knoppad, haha.
 
   Det här är idéer som jag tror skulle vara genomförbara. Jag skulle tycka det var lite kul om åtminstone någon av grejerna skulle dyka upp i spelet. Sen skulle jag ju inte langa på Ash allting på en gång, stackars häst, men det skulle utgöra ytterligare alternativ för att personalisera sin häst. Och det hade ju kunnat vara lite roligt.
 
   Vad tycker ni?
 
   






himlakraftenslana.blogg.se

gillar iden med sadelgjord och förbygel, kunde va riktigt snyggt! :)

Maria Moondaughter

Jag skulle nästan kunna döda för en sadelgjord. Jag tycker det ser så konstigt ut när man rider runt utan sadelgjord... En förtygel vore väldigt snyggt och även benskydd och huva vore snyggt. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.