Chrome Pointer

Goddagens

   Efter att ha varit i stallet och jobbat sedan klockan sju är jag nu hemma och har tid för datorn. Jag tänkte göra så många blå uppdrag jag orkar med på SSO eftersom jag är i lätt desperat behov av mer cash, hehe.
 
   Så bloggning blir det under dagen. Vill bara passa på att påminna er om att dela med er av era bloggar, som jag gärna vill se. De bloggar som ligger i min länklista läser jag dagligen, men jag skulle vilja lägga till fler :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.