Chrome Pointer

Goddag o ni Jorvikbor

   Jag är lite... sönderflummad just nu. Och jag ska förklara varför, även fast det här inte har något alls att göra med SSO. (Jag ska inte gå off-topic så här egentligen, men jag har ingen att prata med, haha)
 
   Känner ni till Pride & Prejudice? På svenska heter boken Stolthet och Fördom. Det är en bok skriven på tidigt 1800-tal av Jane Austen, och åtminstone enligt mig är det en av de bästa böckerna någonsin (Fast den slår inte Harry Potter - inget slår Harry Potter; Potterhead forever!). Många av er har säkert sett filmen från 2005 med Keira Knightley.
   Nu är det så att det finns ett geni som heter Hank Green. Han tillsammans med ett par polare startade upp ett projekt med att modernisera denna fantastiska historia. Detta slutade i The Lizzie Bennet Diaries, som helt enkelt är huvudpersonens syn på hela historien berättad genom en vlogg. På Youtube.
 
   Nu är det två avsnitt kvar innan det hela tar slut. Avsnitt 98 kom ut idag, och jag är glad, och lycklig, och ännu gladare, och historien är fortfarande så bra trots att jag läst så många olika versioner av den och sett i princip alla filmversioner som går att se. Och jag är så glad att jag måste säga - Om ni inte har sett The Lizzie Bennet Diaries - börja se dem idag!
 
   Grejen med den här serien är att eftersom allt är som en vlogg är avsnitten aldrig längre än åtta minuter. De är överlag ca fyra minuter, vissa lite längre, vissa lite kortare. Den tiden kan alla lägga ut.
   På min "riktiga" blogg (som jag dock inte har skött så bra på sistone) har jag just nu ett hundradagarsprojekt - varje dag kommer ett nytt avsnitt av TLBD upp. Så antingen kan man göra som jag och se hela serien på en gång (satt tre timmar i sträck innan jag kunde slita mig från skärmen) eller så försöker man se lite i taget, t ex ett avsnitt om dagen, vilket är ganska lagom.
   Intresserad? Länk HÄR :D






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.