Chrome Pointer

Flygplan, bilar och mystiska plattor

   Ända sedan servern öppnade har mystiska plattor på marken gett ifrån sig ett starkt ljussken på nätterna. Under några månader har en blå bil susat runt och gjort vägarna osäkra utanför Silvergladebyn. Lika länge har ett flygplan flaxat runt över hela Silvergladeområdet.
 
   Jag tror inte att jag är den enda som är väldigt nyfiken på alla de här tre faktorerna. Jag har till och med mejlat supporten om de vita plattorna. De ska tydligen spela en roll i något framtida uppdrag. Det var ju ganska intressant, eftersom jag vet att det finns minst en till sådan platta på andra sidan Southsilvervattnet. Såååå det kan ta ett tag.
   Bilen. Först trodde jag att det var Dark Core-bilen (Khaan hade ju fått en re-design, så varför inte bilen?) men den teorin övergav jag för ett bra tag sedan. Nu är det mer "hoppsan hejsan, där kom den där igen" fast jag undrar fortfarande vad det är för någon blådåre som kör.
   Flygplanet. Kommer Jorviks flygplats öppna snart eller va? Varför i hela friden susar det runt ett flygplan över oss? 
 
   Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, för jag vet ingenting mer. Vad tror ni om de här grejerna?






himlakraftenslana.blogg.se

har inte riktigt tänkt på dedär sakerna, haha! bilen och plattorna har jag bara sett som nån slags utsmyckning, fast planet undrar jag faktiskt över o.O möjligtvis att man kommer kunna ta lift med planet när Jorvik-delen öppnas?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.