Chrome Pointer

Fler hästar

   Efter att Xenia för någon dag sedan postade det här inlägget (jag har iaf för mig att hon var först om det), har spekulationerna ökat ytterligare om den kommande hästfunktionen. Jag har tidigare uttryckt min nervositet över att vi kanske inte får modellera hästarna som vi vill utan att det liksom är "färdiga" hästar så som i Star Stable, och den teorin stärks nu. Ajaj. Nu vet jag inte, det kanske blir mer åzum än åzum ändå, men eftersom jag så länge längtat efter min bruna Wildheart skräms jag lite av tanken att det kanske inte blir så.
 
   Vad har ni för visioner om hästfunktionen? Jag är jättenyfiken på vad andra tror, så berätta gärna :)


Siri Moonbear

Tror exakt som du och det är väldigt deprimerande ;___; Gillade ju inte ens det systemet i PC spelen xc

Svar: Ja, det är ju himla tråkigt om det slutar med att alla rider samma hästar för att komma in på resultatlistorna :/ Man vill ju se mångfalden!
Esmeralda Silverforce

Siri Moonbear

Är ju jättetråkigt om det verkligen blir så att en viss färg är sämre än någon annan också, och vad händer med hästarna man hade först? Då kommer en annan plötsligt bli bättre än någon annan eller? Tycker att om de verkligen ska ha det systemet, vilket allt pekar på, kommer det bli orättvist, konstigt och alla som vill vara bäst kommer rida på samma hästar 3: Du gjorde mig nyss inspererad att skicka ett mejl till supporten xD

Svar: Fast det är väl bra att väcka åsikter, och det bästa är väl om vi säger ifrån innan det nu händer, om det nu blir så... Men jag hoppas att de har tänkt på samma sak, för vem som helst kan väl lista ut att det kommer bli rätt ensidigt om hästarna har rasbonus...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.