Chrome Pointer

Faktumet att ni kommer tillbaka

   Jag älskar den här bloggen. Jag har inte skrivit här länge, men jag blir glad av att skriva här. Och eftersom jag är inne i en djup depression känns det så skönt att få vara glad ibland.
 
   Jag älskar att flumma om allt som kan komma, som inte har kommit, saker som har hänt. Det är jätteroligt. Det är underbart att läsa era kommentarer.
 
   Jag har i snitt 40 läsare per dag. Det är 39 mer än jag räknat med då jag startade upp den här bloggen. Och det är jätteroligt.
 
   Så nu frågar jag er: Vad gör att ni kommer tillbaka varje dag? Vad tycker ni om med den här bloggen? Finns det något ni vill se mer av? Mindre av? :)






Felicia Greenhill

Tycker att bloggen ee jättefin! Du har mycket variation från seriösa inlägg till roliga saker och flum. En toppenblogg helt enkelt :D Jag blir så glad varje gång den uppdateras ;D

Svar: Å vad roligt att höra :D
Esmeralda Silverforce

himlakraftenslana.blogg.se

dina inlägg är sjukt intressanta, du har så kul ideer! också skiljer du dig helt från alla andra sso-bloggar, vilket är massa bra :D

Svar: Roligt att höra, vad glad jag blir :3
Esmeralda Silverforce

Josefine eastlee

tycker din blogg är rolig och intressant att läsa med alla funderingar och saker som man inte ens visste. Fortsätt med de du gör :)

Svar: Vad roligt att du tycker så! :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.