Chrome Pointer

...

   Från och med idag finns den här texten högst upp på Wikins hemsida. Anledningen är att jag är riktigt trött på att folk "anonymt" smiter in och gör saker. Jag har haft in två redigerare som rent av gjort sabotage, och dessa är bannade och kan inte skriva mer under en viss period. 
   Jag har lagt ner många, många timmar på den här Wikin. Så om man nu vill redigera tycker jag faktiskt att man kan ta och logga in så att jag har ett namn att se. Om man tycker att något inte stämmer kan man ta det i en lättsam diskussion istället för att radera hela sidor (jag har visserligen raderat sidor som har haft material som inte alls hade med Wikin att göra, eftersom det inte är okej i sig). Det är inte konstigt att jag blir arg, och nu vill jag helst att ni som redigerar skaffar konton för att göra det med. Jag är väldigt misstänksam mot oregistrerade bidragsgivare just nu, för jag vill verkligen inte att folk flummar runt och tar bort saker de inte ska. Om folk å andra sidan är inloggade på ett konto kan man lätt se vem som ändrat vad och dessutom kan man lättare diskutera i Wikins forum.
 
   Jag vill inte banna folk, jag vill att folk ska komma till Wikin och bidra. Men jag drar mig verkligen inte för att banna de som sabbar Wikin, efter allt detta jobb. Att skapa ett konto tar ungefär två minuter. Det är inte så svårt.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.