Chrome Pointer

Daglig läsning

   Varje dag läser jag ett antal SSO-bloggar. Dock tycker jag att uppdateringen på de flesta av dem börjar bli lite sämre, så jag börjar droppa av lite. Jag använder mig av Bloglovin', vilket är rätt skönt för då har man alla bloggar samlade. Dock är Bloglovin' ofta väldigt mycket efter, vissa bloggar dyker inte upp förrän två dagar efter att inlägget skrivits.
 
Maria Moondaughters blogg läser jag flera gånger varje dag. Jag tycker att hon skriver om intressanta saker och hon gör också mycket reklam för Wikin, vilket jag är grymt tacksam för. Hon är också den som bidrar mest till Wikin förutom mig själv.
 
Miranda Moonbells blogg tittar jag in på minst en gång per dag. Hon är väldigt duktig på att sätta ihop olika outfits och jag tycker det är jätteroligt att se hur hon matchar.
 
Genevieve Nightbard känner jag till via Polluxforumet och hon har en nystartad blogg som jag nu kommer följa slaviskt, då hon skriver mycket bra och med eftertanke.
 
Alicia Starnight har en av de allra största bloggarna och den läser jag minst en gång per dag, liksom som jag läser Lily Rainstorms och April Starwoods. De tre vågar jag nog säga är de allra största. de tar alla bra bilder och någon gång ibland kommer ett genomtänkt inlägg för att bryta av inlägg jag tycker lite mindre om. Inte de bloggar jag är mest intresserad av i ärlighetens namn (eftersom jag är ute efter en annan sorts läsning), men de är klart läsvärda.
 
Lucy Westlake är liksom Miranda väldigt duktig på outfits och det är ett nöje att se hennes matchningar. Jag måste säga att jag också är väldigt förtjust i hennes ljusa och stilrena design.
 
   Det finns självklart andra värda att nämna, men som jag inte läser lika ofta på grund av deras lite mindre förekommande uppdatering. Xenia Luminescence och Maggie Westbridge skulle jag väl säga fyller det kriteriet. Jag läser förstås fler, som Andrea Nothlee, Amanda Lightfield, Jenny Snowhill och Bella Eastfield, men jag vill utöka min lista. Därför letar jag varje dag efter fler bloggar med bra uppdatering och inlägg med insikt :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.