Chrome Pointer

Att sälja sin häst

   Hästfunktionen närmar sig. Jag har redan många gånger diskuterat den, men idag vill jag ta upp en mindre aspekt inom samma ämne.
   Att sälja hästen man startade spelet med.
 
   För jag har nämligen sett väldigt många som sagt "jag tänker sälja min häst, jag tycker inte om den längre, jag vill inte ha kvar den". Men vi har väl aldrig fått veta om vi kan sälja de hästarna? Jag har letat, och letat, och letat ännu mer, men jag har inte sett minsta hint om att så skulle vara fallet.
 
   Jag säljer aldrig Ash, oavsett hur funktionen kommer se ut. Ash är min och kommer alltid att vara. Nu är jag ganska negativt inställd till att sälja hästar sådär, det känns lite... fel. Jag hoppas att det inte funkar på det sättet. Eller jag vet inte. Men Ash kommer alltid vara min.






Jen :3

Jag håller med dig Esme! Även om man har "bråkat" med sin häst så tycker jag inte att man ska sälja den! Absolut inte! Visst, man kanske kallar den dryg, dum, elak med mera. Men för det tycker jag inte att man ska sälja den. Om det t.ex går dåligt på GC (att man failar vid fågelskrämmorna) så är det ju inte hästens fel, det är ryttaren så då har egentligen inte "någon" rätt att kalla hästen dryg och dum med mer!

Svar: BRA sagt! Man får ju tänka på både i spel och IRL, att hästen är en samarbetsvillig varelse. Om det går dåligt är det i 99% av fallen ryttarens fel, för att denne inte är tydlig nog eller gör något annat misstag. Sen om hästen är ouppfostrad är ju det också en människas fel, som inte rättat beteendet, så jag blir alltid så sur om folk säger att en häst är dum :P Undantag finns förtstås, men de är ovanliga...
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

HAH, här har man en häst som varit med i druidträningar där det gäller att inte bränna upp hovarna fullständigt, jagat läskiga ryttare, släpat på stora jävla träd och ridit ut till en häxa på trasiga plankor - och hängt med till Dark Cores ställe.

Nu säljer man den för att man "tröttnat"

>: (

Svar: Precis :P Vad ska man göra med människor, suck...
Esmeralda Silverforce

Rebecca Longside

Jag med dig till 100 % Esme :P Aldrig, aldrig skulle jag sälja min häst! Det är ens eget val, men ett tips - SÄLJ DEN ABSOLUT INTE! Precis som Jen säger, så är det inte hästens fel om man förlorar en tävling, det är inte hästens fel om man kraschar in i något, de är inte hästens fel någon gång i SSO. Det är alltid vårt fel, eller datorns för den delen. Men man har egentligen ingen "rätt" att säga "DUMMA IDIOT HÄST!" eller "ÅH! Jag ska sälja dig fula häst sen när hästfunktionen kommer". Även om man tycker att ens häst är jätte ful, kanske en fux med gul man. MEN det var faktiskt VI som valde den färgen från början, och det stod faktiskt innan man börjar spela; "Är du säker att du vill bekräfta och börja spela? OBS! Du kan inte ändra dina val". Såå... det var du som valde det ;) Men självklart får man ändra sig. Jag tycker man ska ha kvar sin gamla häst, den har ju hängt med ända från början! Sen kan man ju köpa fler hästar...

Maggie Westbridge

Jag ska precis som du INTE sälja min häst men det jag tycker är mest intressant i detta är att så många tar så mycket för givet. Alltså varför ens diskutera om man ska sälja sin häst eller inte om det inte ens är säker på om man kan det. Vi har ju faktiskt fått tydliga tecken på att dom i alla fall har det i tanken att skaffa fler olika hästraser. Dock står det inget om VILKA raser som kommer. Jag har hört jättemånga som sagt "När hästfunktionen kommer ska jag köpa en shettis" Tyvärr folket, jag tvivlar på att shetlandsponnyer kommer vara tillgängliga. Varför ska vi ALLTID inbilla oss saker. Det börjar som rykten men helt plötsligt är alla tvärsäkert på att det är sant. Hur många veckar har vi nu inte hört "Jag har hört att hästfunktionen kommer denna veckan!"? Det kommer seriöst sluta med att vi förtynar i våran egen besvikelse XD

Svar: Precis, jag förstår inte vad de får allt ifrån, vi vet ju egentligen ingenting :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.