Chrome Pointer

Andra namn

   Jag har funderat lite på vad jag skulle ha valt för namn om jag nu inte valt Esmeralda. Jag gillar långa namn, eftersom de är lättare att hitta smeknamn åt, och jag gillar namn såsom Penelope, Anastasia, Gwendolyn, alltså ovanliga namn med historiska och mytiska ursprung.
 
   Tänk om jag nu skulle ha valt något annat. Det skulle liksom ha blivit en helt annan identidet!
 
Aaliyah
Adrienne
Anastasia
Annabelle
Antoinette
Athena
Aurora
Autumn
Calista
Christelle
Corinne
Daphne
Evangeline
Fransesca
Georgia
Gwendolyn
Hedvig
Henriette
Holly
Jacqueline
Josette
Juliette
Keira
Lorelei
Luna
Lydia
Miranda
Molly
Novalie
Odette
Olympia
Paige
Penelope
Phoebe
Quinn
Rosalie
Scarlett
Sheila
Vanessa
Zelda
 
   Jag tycker alla de här namnen är jättevackra, men om jag fick chansen att byta namn - aldrig. Efter all denna tid är SSO lika med Esmeralda Silverforce.
 
   Vilket namn förutom ditt eget tycker du bäst om i spelet?


Emmy Lightlord

Zelda hade ju alltid varit något xD
Alla namnen du skrev var jättefina, och jag ångrar nästan att jag valde Emmy som namn, så det är så kort... :(
Hade gärna hetat Anastasia eller Autumn ^^

Svar: Haha, jag har en kompis som heter Emmy och hon är så besviken över att hon inte har andra smeknamn än Slemmy (stackarn)
Esmeralda Silverforce

Emmy igen :)

Förresten, vad är det med just din blogg som vägrar komma ihåg mitt namn och bloggadress? Även om `Kom ihåg mig?´-rutan är ikryssad så går det inte o.o
Haha ne, men det är lite irriterande xD

Svar: Jag har inte en aning xP Jag har varit med om samma sak på vissa bloggar, men numera använder jag alltid det här "signera via BloggEsse" så jag slipper tänka på det :)
Esmeralda Silverforce

Daphne Dragonheart

HA HA HA!!! Jag tror jag dör!! Gweldonyn är ett namn i boken spejarens lärling.. Jag läste nyss en blogg med en fan fic men namnet.. Trodde att personen hade läst SL men där ser man!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.