Chrome Pointer

Wihi

 
   Jag var inte långt ifrån att bli gillad (Vänligt inställd menar jag ju, fy mig) hos Mario och hans polare, så jag behövde bara göra ett av de blåa innan jag fick tillgång till de nya uppdragen :)
 
   Så, tre nya NPC's! Eftersom de inte har unika utseenden lär de väl inte bli jätteviktiga, men ändå. Men jag blev väldigt förvånad över att vi fick välja vem som skulle arbeta i butiken hos Mario? Jag trodde det var en kuggfråga så jag valde Julie, men personligen skulle jag tycka det var rätt roligt att ha Dark Core-snubben där... Jag fattade inte att det faktiskt skulle göra någon skillnad, jag trodde det skulle bli ett sånt där "Nä men nu gör vi såhär istället"-moment. Men förhoppningsvis gör det ingen större skillnad?
   Jag använder ju inte vandrarhemmen, så jag får vänta till i morgon för att se helt enkelt.


Alicia Starnight

Det är vänligt inställd man måste vara för att kunna göra uppdragen, inte Gillad. :) Alla under neutral kan inte göra dem :/
HAHA ja det trodde jag också, gillade knappt någon av dem som skulle få jobbet, valde Julie, hon var NORMALAST..
Haha trodde också det skulle vara som du sa "Nej, jag tycker vi tar ..." om man tog någon annan.. Men det kommer olika text, grymt :D

Svar: Åh, menade vänligt inställd, blandade ihop dem ^^ Det blir grymt spännande att se hur det här slutar :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.