Chrome Pointer

Uppdaterad garderob

   Vad glad jag blev över garderoben! Jag uppfattade det som att utrustning+kläder skulle få en ny flik var, men det var jättekul att de fick två :) Jag behöver det inte, än, får jag säga, men det är skönt att kunna köpa saker utan att garderoben fylls upp så fort. Jag tror att jag ska ändra litegrann i mitt sorteringssystem för både häst och ryttare nu dock, så att olika utrustningstyper får olika flikar.
 
   Det är ändå två saker som jag vill ändra med garderoben. Dels vill jag ha klädernas ikoner i färg, så som jag sagt förut. Dels skulle jag gärna vilja kunna döpa flikarna, t ex "Sadlar", "Träns" och "Schabrak" så att man får bättre koll.
 
   Har ni några önskemål gällande vår garderob?


Alicia Starnight

Gillar dina önskemål! :D Vill också ha dem, själv har jag lagt utrustningstyperna i en egen flik, och jag vill döpa dem.. MEN.. ja det kan ju inte bli så bra om vi döper dem ja.. du kanske förstår..

Svar: Heh, jag förstår xP Men kanske om man fick förvalsalternativ? Såsom med våra namn och hästnamnen? Det kunde kanske vara något? :)
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Jo det skulle vara bättre!
Att man kunde välja mellan hästnamnet, vårat namn, som du sa och mellan sadel, träns, benlindor osv.

Alicia Starnight

Borde inte vara svårt att fixa eftersom det finns titlar i klubbar.

Alicia Starnight

Har lagt till en sida på SSO wikin "Garnokvulkanen" som näms av Julie i uppdragen. Så om du ska skriva något om det kan du ju börja där :D

Svar: (y) Perfa :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.