Chrome Pointer

SSO tar bort namn

   Jag gick halvvägs igenom processen att skapa en ny karaktär nu för att se om det kommit nya namn att lägga till på Wikins sida med spelarens möjliga namnval. Det fanns typ tre nya namn - och ca 30 var borttagna. Förstår inte varför - Thea, Josette, Nele, Dejanira, Tiril, Joline, många av namnen som tagits bort är väldigt vanliga och de som inte är väldigt vanliga var väldigt fina. Vissa namn kan jag förstå, som "Panna" (inte det bästa namnet kanske) men trots att många andra namn uppenbarligen var utländska så är det synd att så många försvann. Det går itne längre att döpa sig till Daniella, nu finns bara Daniela. Jag gillade att det fanns olika stavningar på namn, det gjorde dem mer personliga.
 
   Nä, det var faktiskt en besvikelse att se, synd :(


Maria Moondaughter

Har de tagit bort namn?! Det låter verkligen vrickat, jag ser ingen som helst logik i det! :(

Svar: De tog bort massor med namn, det var synd :( Vissa namn var såna som jag aldrig förr hört talas om, typ Addolorata och lite annat (vissa namn tycker jag påminde om ryska, finns det möjligen någon typ polsk server?) men de tog bort massa fina namn och alternativa stavningar - Anastasiya tycker jag var fint, Nikki är borta, Gabriella är borta, förstår inte varför de tar bort vanliga, fina namn?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.