Chrome Pointer

Skäckig pålle

   Den här mallen till Starshine har jag haft sparad på datorn i många år och jag har alltid undrat hur den ser ut i spelet. Jag tycker allt att Starshine blev en riktigt söt skäck :3 Älskar de vita öronen ^^
 
   Starshines textur är inte min, Starshines utrustning är inte min, Lisas kläder är däremot mina. De lämnas ut om så önskas.
 
 


Caitlin Winterfield

Shit, jag tror att utrustningen kan vara min, haha. Hade en blogg där jag laddade upp massor av mallar för folk att ladda ner. Tycker jag känner igen den. Är det nitar på tränset?

Svar: Det är din, jag har gett dig cred för det i något tidigare inlägg är jag rätt säker på :D Det är en av de där jättefina som du lade ut på Polluxforumet ^^
Esmeralda Silverforce

Sofia

Är du medlem i pollux?
Är det du som redigerat bilden?

Svar: Jag var medlem i Pollux under flera år, men är inte med längre. Bilden är inte redigerad, däremot har jag bytt ut lite spelfiler :)
Esmeralda Silverforce

Sofia

Okej, han blev i allafall jättefin ;)

Sofia

Skulle du kunna lägga upp mallen till Starshine? Tycker han är såå fin och skulle gärna vilja kunna använda den i spelet i framtiden...
Tack på förhand!

// Sofia

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.