Chrome Pointer

Simglasögon och öronproppar

   Om ni någon gång i era liv får chansen att åka studentflak - gör det, för i jösse namn, för gårdagen var galet kul. Visserligen var jag nog den enda på flaket som var nykter då vi stannade (jag håller mig bestämt borta från alkoholhaltiga drycker/droger överlag), men aja. Dock ska man ju av någon anledning spruta öl på varandra, och jag kan rekomendera simglasögon. Vet ni hur mycket det svider att få öl i ögonen? Tycker lite synd om de tjejer som hade fått in både mascara och öl i ögonen... och öronproppar, för farao. Underskatta verkligen inte öronproppar. Galet hög volym. Men folk runtom verkar tycka det är lite kul med studentflak också, någon liten rund gubbe vid Hornstull började hoppa efter vårt flak och spela luftgitarr, en liten dam som satt på sin rullator vid Hornsgatan stampade takten till musiken samtidigt som hon ivrigt vinkade och ett par japanska turister på en turistbuss utanför slottet kunde knappt tro sina ögon då vi åkte förbi, gissa om deras kamera åkte fram snabbt, haha. Så var det en dam som glatt vinkade till oss en kort bit längre bort, och Nacka gymnasiums sista Samhälle-kulturklass kastade sig alla mot flakets sida, pekade mot damen och vrålade "HEJ LILL-BABS!" Ja, tänk vad man möter i Stockholm. (Sedan om det verkligen var hon vet vi inte, men likt var det)
 
   Okej, det här är ingen IRL-blogg men jag kände att det där ville jag faktiskt dela med mig av för det var en grymt rolig upplevelse :)
 
   Igår blev självklart både blogg, Wiki och SSO-spelande lidande, men idag ska det tjänas in JS och en uppdatering inväntas med spänning. Därför blir det inga lopp nu på morgonen, om det nu skulle vara så att man har tur och en av drömhästarna dyker upp i uppdateringen ;)
   Däremot i min väntan på uppdateringen så tänkte jag kika igenom Sommarryttaren för att se om jag missat något stort sedan min senaste genomspelning av det, sen tänkte jag börja med Vårryttaren igen. Fridens så länge, människor!






Siri Moonbear

Åh var det ni som var från Nacka :o
Haha såg ert studentflak dåå x)

Svar: Haha vi var typ tio stycken från Nacka som körde i princip samma runda x) Fast vi var de enda som var lite traditionella med ballonger och trädgrenar och hela kalabaliken (och en Norgeflagga, av någon anledning xD)
Esmeralda Silverforce

Siri Moonbear

Jomen då var det er jag såg :D
Ni verkade ha väldigt kul (y)

Svar: Haha, det kan man lugnt säga x) Det var galet (jag jag stod mest i ett hörn och undrade vad jag egentligen gjorde där) men fasen vilken upplevelse :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.