Chrome Pointer

Sammanfattning av de svarta skönheterna

   Otrolig uppdatering, faktiskt. Nu ser man Friesrarna vart man än vänder sig, vilket kanske är lite synd (trist att alla vill ha samma häst, men det lär ju jämna ut sig), men det är också väldigt häftigt. Då jag först såg dem i rörelse undrade jag hur det skulle bli med benlindor på dem, men hovskägget döljs av lindan och det ser jättesnyggt ut.
 
   Hästens pris
Just nu kostar Friesern 990 Star Coins. Den kommer gå upp i pris till 1299, det lär väl antagligen ske nästa vecka? Eftersom det än så länge är en väldigt exklusiv häst så är det väldigt rimligt.
 
   Hästens gångart
Den rör sig så fint. Jag stod länge i Steves paddock och tittade på då GM Vendela och Elise red runt, det var häftigt att få se den i rörelse. Riktigt häftigt, det var inte så stor skillnad som jag trodde men det gör mig inget, den är lika vacker ändå.
 
   Hästens färg
Det var så grymt mycket folk utanför Steves så jag såg inte riktigt hästarnas färger - eller jo, det gjorde jag, men det var svårt att se någon skillnad eftersom hästarna inte står bredvid varandra. Men jag tycker att alla tre variationerna var otroligt fina, det blev verkligen tre olika nyanser av svart. Den mörkbruna var häftig, den kolsvarta var... ja, jättefin. Den jag gillade minst var den gråskimrande, men den var faktiskt fin den med ändå.
 
   Hästens rörelser
Hästen rör på sig då den står still. Som hästarna på hästmarknaderna. Jag hoppas verkligen att alla hästar får de där rörelserna, känns liiite trist att bara Friesrarna viftar med framfötterna, livligt ser sig om och slår till med svansen som bara den. Mina hästar vill också röra sig så c:
   Titta sicken söt pållehäst!
 
   Om vi bortser från pållarna så går det inte längre att se platserna i Södra Jorvik genom att inspektera kartan. Jag vet inte om det var ett misstag att de släpptes förra veckan?
   Mer än det har jag faktiskt inte så mycket att komma med. Jag har inte gjort mer än att levla Freya, som nu är i lvl 10, och jag har gjort dagens uppdrag hos Björn och Agnetha också. Är nu beundrad med dem och rosengården är färdig - tänker inte säga mer än att den är fantastiskt vacker, hela uppdragsserien med trädgården tycker jag har varit grymt bra :) Nu är jag inte helt färdig, den fruktade klockan dök åter upp över Agnethas huvud så det blir kul att se vad som ska göras i morgon ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.