Chrome Pointer

Ryggsäck vs. ryggsäck

 
   Högst upp har vi ryggsäcken från Sommarryttaren, under har vi ryggsäcken från SSO. De där ikonerna för westernsadlarna, jag hade helt glömt bort dem fram tills igår då jag spelade spelet. Jag skulle jättegärna ha in dem i SSO, det är snygga ikoner och alla sadlar ser ju likadana ut i ryggsäcken.
   Jag har hoppat på att ikonerna ska få en splash av färg sedan SSO öppnade, jag vet att jag inte är ensam om det önskemålet. Hoppas att det händer någon gång :P






Siri Moonbear

Westernsadlar och färger - det hade varit underbart

Svar: Visst hade det? Men tränsen fick ju nya ikoner så om vi har tur så kanske resten ändras också :)
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Hejsan! jag skulle så gärna velat få in min blogg på sidan i wikin om SSO-bloggar,men jag fattar verkligen ingenting! När jag tänkte lägga in bloggen där så visade min dator bara alla bloggar under A och jag fattade inte hur jag skulle få in Nadia under N om jag inte kom längre ner än A.
Kan du lägga in min blogg eller förklara hur man gör?
Adressen till min blogg är: starstablenadia.bloggplatsen.se

Snälla hjälp mig!

Svar: Maria Moondaughter har skrivit några fantastiskt bra hjälpguider på sin blogg, jag föreslår att du kikar in dem :) http://moondaughter.bloggplatsen.se/2013/03/04/9549120-hur-man-redigerar-en-wiki-sida-grunden/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.