Chrome Pointer

På promenad genom... Alex Snölopp

 
   Titta på den där halsen, haha! Hästarna i Star Stable var verkligen grymt fula, den uppdaterade designen de fick i SSO var verkligen välbehövd x)
   Här är alltså en bild från gårdagens strapatser. Det är något fel med spelets bästa träns, så det försvinner ibland efter att man stängt ner spelet. Sen då jag lyckades få det att synas igen var det helfel så den hade schabrakets textur.
   Då man väl kommer igång är det verkligen kul att spela Star Stable, borde verkligen göra det oftare ^^
 
   Nu ska jag plugga lite stallrutiner, ska jobba två veckor på ett ridläger i sommar och trots att jag har varit där varje sommar i många år + jobbat ett år innan så är det en himla massa saker man ska ha koll på, så... ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.