Chrome Pointer

Över 700

   Det är så grymt häftigt det här, att se hur Wikin växer :D Vänta bara till den dagen det är 1000 sidor (med tanke på hur fort Jorvik växer kan det nästan vara möjligt efter att Södra Jorviks alla sidor är inkluderade), jag tror nästan att jag dör av lycka då - av vad jag har sett så är Wikin faktiskt redan en av Sveriges största, jag har letat som en tok men bara hittat typ tre svenska Wikias med fler sidor. Det är sjukt.
 
   Fortsätt dela med er av Wikin, dela med er av era kunskaper till Wikin och... jag vet inte, vad som helst :D
 
 


Lova was here

Har följt din blogg ett tag (fick veta om den genom Siri Månbjörns blogg) men jag har aldrig orkat kolla in wikin riktigt, men nu gör jag det, jag säger bara, duktig flicka, bra wiki :3

Svar: Tack så mycket, kul att du har hittat till Wikin :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.