Chrome Pointer

Midsommar

   Jag kan tänka mig att SSO's lilla community är relativt stendött idag, men jag kör som vanligt. I år krockade mitt jobbschema med familjens firande så medan de är på landstället sitter jag hemma ensam - jätteskönt.
 
   Fredagarnas blåa uppdrag är de jag tycker bäst om, det händer mycket olika saker och dessutom får man in grymt mycket pengar, det är bra :) Förhoppningsvis har jag råd att köpa det nya schabraket hos Mario idag ^^


Maria Moondaughter

Då är vi två som sitter ensam hemma. Alla övergav mig och min förkylning ;_;

Svar: Naw, stackare ,_, Jag har visserligen bönat och bett i flera år om att få vara själv på midsommar, risken att jag ska ut och supa mig full är ju på ungefär -300% så jag förstår inte riktigt vad mamma är så rädd för xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.