Chrome Pointer

Mer SC till LT?

   Haha, förstod ni det där?
   Jag har sett i spelet att folk har snackat om att Lifetime Star Riders borde få mer Star Coins varje vecka. En GM svarade då en gång att SSO-teamet tyckte det räckte med den extra utrustning vi LT's har tillgång till.
   Jag har ingen erfarenhet om hur det vanligen går till i onlinespel, för det här är det första jag spelat. (Bortser nu från RCC.) Och jag kan faktiskt tycka att "sure, utrustningen räcker". För LT-utrustningen använder jag mig av nästan dagligen, så jag är glad över att ha fått den. Dock skulle jag väldigt gärna se utrustning till hästen också, det vore trevligt...
   På ett sätt känns det ändå ganska logiskt med extra SC. Fast snacket i spelet går på "VI BORDE FÅ 200 SC, WOHO!" och det tycker jag känns lite för mycket. Då slutar det med att alla skaffar LT, och i slutändan blir det antagligen förlust för företaget, antar jag? Eller det borde jag inte spekulera om, men det känns lite taskigt mot de "vanliga" SR's som får hälften så mycket i så fall. Däremot om det var lite symboliskt, typ att man istället för 100 SC fick 110, bara för att man faktiskt är lite premiumspelare.
 
   Jag tycker ändå att 100 SC per vecka är rätt lagom, så jag klarar mig utan höjning. Om det nu skulle höjas (vilket jag personligen inte tror kommer hända) så räcker det för min del med +10-20 SC.
 
   Vad är era tankar om det här?


Tuva Skyfall

Tycker absolut att det räcker med extra kläder till LT. Starstable skulle heller inte tjäna på att LT fick mer sc. :3
Btw bra skrivet!

Lucy Westlake

GM Elise sa att lifetime-medlemmar redan har nog med förmåner och jag måste säga att jag faktiskt håller med henne.. Starstable skulle, som Tuva redan påpekat, inte tjäna så mycket på det heller :)

Gloria Slowwater

Fick en mindre chock när jag läste att det ville ha 200 sc extra, räcker det inte med kläderna? Känns lite orättvist måste jag säga, framförallt för de som inte kan/får bli LT. Kanske sjunker sc i värde då också? Om LT får en höjning på 100 sc. Tror inte ss går med på det, nopp.

Genevieve Nightbard

Nej.
100sc är väldigt mycket in-gamepengar att få en gång i veckan. Jämfört med många andra spel, iallafall. Så jag är helt klart nöjd. :)

Anonym

Håller med dig,jag är inte Lifetime Starrider men ska snart bli!Och,man får ju trots allt 1200 SC när man börjar

Sabrina Bluefall

Menade inte att vara anonym

Nadia Moonnight

Jag håller med dig! Om man fick 200 sc så skulle nog alla bli lifetime då. Jag skulle nog bli det. Och det kommer ju inte gå så bra får starstable då :/ Men jag tycker inte att man borde få extra sc, kanske LT kläder och utrusting lite oftare isåfall :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.