Chrome Pointer

Måndagar betyder...

   ...uppdrag med A.A.E.! Okej, ett enda uppdrag, men det är något.
 
   Jag är lite lagom stendöd, min hals är som sandpapper. Tur att man inte behöver prata då man skriver ^^ Jag ska försöka sammanställa lite inlägg som ska poppa upp framöver, från den 23 juni fram till 21 juli är jag ute och åker och det är tveksamt om jag har tillgång till en dator alls under den tiden. Det blir några tidsinställda bilder och jag ska försöka få ihop några åsiktsinlägg ändå ^^
 
   Tillbaka till spelrelaterat, Freya kom upp i lvl 8 igår och idag fortsätter träningen. Det kommer gå lite fortare än då jag tränade Iddan av två orsaker. Då jag tränade Iddy undvek jag Landons kaninutmaning och väderkvarnsloppet ett par dagar, eftersom jag inte tycker om dem. Dessutom skippade jag hela GåD någon dag då jag inte orkade med det. Jag tror ändå att Iddy var färdigtränad på... 23 dagar kanske? Orsak nummer två är iaf att det nu finns ett nytt lopp.
 
   Det loppet har jag inte pratat om än och jag har hållt mig borta från det med flit, för att undvika spoilers. Trädgårdsloppet.
   De nya hinder som finns i det loppet är helt underbara. Jag har länge önskat nya hinder och det är inte mycket jag begär då. Dessa tulpankantade hinder, enkla häckar och lådor som finns utspridda, de är perfekta. De utgör den där lilla variering som Jorviks lopp så desperat krävde.
   Men jag tror att nya hindertyper kommer dyka upp i Södra Jorvik, då vi får se vad som händer då vi väl kommer dit också :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.