Chrome Pointer

Måndagar å andra sidan...

   Söndagar är trista, men jag gillar måndagarnas uppdrag. Jag gillar Valedale, men man har ju sällan något att göra där uppe. Sen trivs jag ju så bra i Moorland att jag inte pallar flytta därifrån, trots att Valedales vackra landskap lockar.
 
   Jag blev av med de där 16 SC jag hade, köpte ett träns i Valedale för 5 SC (!) och en hjälm i butiken intill för 9 SC. De sista två fick jag lägga på hö för att få tillbaka min jämna budget. Så nu har jag 4900 SC jämnt :) På lördag blir det 5000 igen, woho ^^
 
Nu är jag ju färdig med trädgårdsuppdragen, men det är ju nya blå uppdrag där nu istället. Min fråga till er är (eftersom jag alltid glömmer bort att titta på championatområdena - jag tävlar ju inte) försvinner blommorna dagen efter eller finns de kvar "för gott"?
 
 






Alicia Starnight

Dem försvinner dagen efter, jag kikade på FPC dagen efter.

Svar: Hm, synd :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.