Chrome Pointer

Lite gammaldags shopping

   I Star Stable-spelen går det inte att se kläder och utrustning innan man köper dem. Man får se den lilla bilden som sedan ligger i ryggsäcken, inte mer än så.
   Jag var inte mycket för att köpa utrustning i de spelen. Stallsysslorna, som nästan uteslutande var det enda sättet att tjäna pengar på, de var svintråkiga. Det var bara att springa fram och tillbaka ca tjugo gånger tills man äntligen skrapat ihop pengar nog till den häst man var ute efter.
   Men nu idag då jag drog en vända genom Vinterryttaren så kände jag att jag ville kika lite närmre på de vinterjackor som finns i den delen av Jorvik. Och jag blev faktiskt positivt förvånad.
 
   
 
 
   De större bilderna är från Pine Hill, de mindre från Meander. Pallade inte kuta bort till Cape Point också, eftersom nästa mål är att ta den hägrande guldmedaljen hos Hermit i bergen (som tidigare konstaterat så har jag aldrig varit duktig på dataspel och den medaljen har jag aldrig tagit förut).
   De båda jackorna högst upp tycker jag faktiskt var riktigt snygga. Okej, färgerna kanske inte är de snyggaste men med andra färger så... detsamma gäller alla dessa jackor, jag skulle jättegärna ha dem i SSO! Hoppas verkligen att Södra Jorvik bjuder på nostalgins mode den dagen den delen väl öppnar :D
 
   Vad tycker ni om de här jackorna? Och tycker ni att jag borde langa upp bortglömda kläder från övriga tre spel också?






Maria Moondaughter

Jag minns att jag var förälskad i den blå-gula jackan genom hela vinterryttaren^^.
Ja, lägg gärna upp bilder på de andra kläderna från SS-spelen(Åh, vad jag saknar en fungerande cd-läsare...).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.