Chrome Pointer

Jag kom in igen...

   ...och gjorde dagens uppdrag med Mario. Just nu håller jag på att försöka tjäna ihop JS nog för att köpa det stora schabraket i hans affär, för det var snyggt ♥
 
   Igår kväll var globalchatten helt galen. Caps och spam och reklam och gud vet vad, skogstokigt. Folk har verkligen inget nätvett nu för tiden och det är verkligen synd :( Tänk om jag skulle skriva allt på bloggen i Caps? Tror att vartenda läsare skulle droppa av härifrån om det skulle hända.
 
 
   Jag har btw insett att jag inte kommer hinna få upp Freya i lvl 15 innan jag åker på söndag, typiskt :P
 
   ...och uppenarligen har jag inget roligare att komma med så jag ska sluta flumma runt nu.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.