Chrome Pointer

I'm alive!

   Jag har internet, wiho! En veckas hårt jobb avklarat, i morgon börjar nästa jobb på nästa stall - bara idag har jag varit ute på vagnsfärd med en travare i skogen (satan i gatan vad fort det gick, nu vill jag gå en travkurs; det var galet kul!), ridit ett fantastiskt fint halvblod och fyllt sammanlagt hundra liter vatten till olika hästar, + suttit i en bil i fem timmar. Men nu är jag framme vid nästa anhalt och jag ska snart springa ut till det närliggande stallets sommarbete för att hälsa på min namne - den älskade lilla ponnyn Ezmeralda som jag lärde mig rida på.
 
   Varför sitter jag då här? Jo, för att för första gången på en vecka är jag ensam och behöver inte vakta upp på nitton ridlägerbarn så att de alla mår bra, och jag behövde lite egentid - vilket jag gärna har framför datorn. Jag har ju inte skrivit något alls på den här veckan heller, jag som brukar skriva så mycket!
 
   I torsdags kikade jag på onsdagsuppdateringen i mobilen och blev väldigt glatt överraskad! Härligt med midsommaruppdrag, trots att de är sena, och jättekul med passande dekorationer. Ska titta på midsommarkransen strax. Nya husdjur och nya sadelväskor är också jättebra, så det var roligt med en så bra uppdatering - det enda negativa var väl att jag var bortrest så att jag inte kuna spela direkt, haha ^^
 
   Nejmen vet ni vad, nu ska jag kika på SSO-grejerna och sen ska jag springa ut till hagen. Om jag har tur hittar jag några andra glada hästar där ute också :)


Maria Moondaughter

Du är tillbaka :D

Svar: För ett par dagar åtminstone, sen åker jag igen ^^
Esmeralda Silverforce

Siri Moonbear

Haha tittade in här direkt när jag såg att du var inne på SSO :v

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.