Chrome Pointer

Iddys felaktiga färg

   Egentligen är det nästan lite synd att Iddy har svart man. Hans färg är ju inte korrekt.
 
   Om ni inte förstår vad jag pratar om är det så att alla bruna hästar har svarta ben. De kan ha vita tecken, sure, men de svarta benen finns alltid kvar. Bruna hästar har också en liten svart.. typ kontur längs med öronen. Brun häst = brun hårrem, svart man, svarta ben, svart kant på öronen.
 
   Jag tänkte faktiskt inte på saken då jag köpte honom, jag var så kär i hans färg att han kunde ha haft vilken manfärg som helst för min del, fast nu då jag tänker på det är det lite synd. Jag hoppas faktiskt lite på att SSO ska rätta till hans knän, så som de gjorde med Freyas man, liksom att Iddan får svarta/mörkare knän över strumporna, så att han ser mer realistisk ut.
 
   Redigerade mörkare ben och den mörka kanten på öronen på en gammal bild jag hade - det är lite skillnad.
 
   Jag älskar Iddyluren, men jag börjar tyvärr störa mig lite på hans ben. Tyvärr, verkligen, att man inte kan vara nöjd med något.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.