Chrome Pointer

Idag är en dålig dag

   Hela den här dagen går liksom ut på att vänta på söndagen. Allt jag kan packa är packat, jag insåg att jag inte behöver gå och handla som jag trodde och här sitter jag helt ensam och tycker att den här dagen är grymt onödig. Ångest på hög nivå.
 
   SSO-mässigt så finns det inte överdrivet mycket att göra heller idag, men jag har inte mycket annat att distrahera mig med så jag lär ju sitta klistrad vid skärmen ändå. Jag insåg igår att om jag drar igenom alla lopp med Freya idag och loggar in för att göra några få till i morgon så lär hon komma upp i lvl 15, så jag ska se om det hinns med.
 
   Jag tänkte lägga upp ett antal fler kapitel till Höstryttarna idag, vet inte om hela kommer upp (det är ju rätt många kapitel som inte är särskilt långa) men det är mitt mål. Måste korrekturläsa allt eftersom det var så länge sedan jag skrev den och jag vill inte skämma ut mig totalt - även fast jag skäms för att lägga upp den nu. Varför? För att jag har svårt att dela med mig av saker som jag skriver på det sättet, jag tycker det är så personligt. Ändå visar Höstryttarna upp en del av min resa som skribent eftersom jag själv ser hur jag har utvecklats i mitt skrivande, och därför tycker jag att det känns viktigt att våga visa den. Förstår ni? Jag förstår inte riktigt själv.
 
   Nä, nu går jag ut och cyklar, innan ångesten äter upp mig.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.