Chrome Pointer

Idag är det Dagen D

   Idag åker jag iväg och jag kommer inte hem till min håla till Stockholmsförort igen förrän den tjugoförsta juli. Därmed får blogg, Wiki och SSO klara sig utan mig, men jag tror att alla bör överleva saknaden.
   För er som gillar bloggen - frukta icke, tidsinställda inlägg finns för nästan varje dag. Jag tror det blev sammanlagt två av de dagar som jag är borta där ingenting händer. Hah. I övrigt kommer ett inlägg om dagen dyka upp, så att min fina, rosa dagbok inte dör av helt. Förvänta er dock inga underverk, däremot blir det lite bilder. Om ungefär en vecka kommer jag återförenas med min kära dator, så det kan hända att det händer lite mer då (jag kommer uppsöka en internetuppkoppling för att logga in på SSO och inspektera onsdagens uppdatering), men jag lovar ingenting.
 
   Däremot önskar jag nu er en glad semesterperiod. Själv ska jag jobba två veckor i sträck nu, och förhoppningsvis får jag rida för första gången sedan i mars ^^


Courtney Silverhill

Oj det var länge! Men duktiga du som gjort tidsinställda det borde jag också förbereda för. Ses i Juli då! :) Kram

Siri Moonbear

Ha så kul :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.