Chrome Pointer

Höstryttaren är komplett

   Inom en halvtimme har alla kapitel i min FanFic Höstryttarna publicerats på Fanfiction.net - den är alltså officiellt helt klar. Woho.
 
   Länk till den HÄR.


Siri Moonbear

Den var verkligen superbra och jag längtar tills du skriver/publicerar Vinterryttaren :> Blir det i sommar eller till hösten?

Svar: Tack, kul att den uppskattas! Jag får börja med att komma hem först, så får man se hur det bli sen - det är en kortare bit kvar på Vinterryttaren som inte är färdigskriven än, har en sån där irriterande passage då man inte riktigt vet vad man ska hitta på...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.