Chrome Pointer

Grunden till all ridning

   Jag vet att jag inte är ensam om att önska dressyr till SSO. Jag tror att i princip alla som har spelat Vårryttaren vill ha in samma funktion, och även de som aldrig spelat originalspelen undrar varför den populära grenen än inte har funnit sin väg in i det nya spelet.
   Nu har jag dragit igenom några av dressyrbanorna i Vårryttaren, och en sak hakar jag upp mig på. Det är volter, några konstiga slags fyrkantsspår och ibland är det svårt att hitta till nästa startpunkt.
   Om det nu kom dressyr till SSO behöver funktionen uppdateras. Den funkade för fem år sedan, men spelet har en så mycket högre nivå nu. Titta bara på frieserhästarna som kommer nästa vecka. Vet ni hur de såg ut för fem år sedan?
   Ja. Jämför det med den grova skönheten som dansade in på SSO's nyhetssida häromdagen.
 
   Så, jag vill jättegärna ha in dressyren igen. Och jag tycker att den dressyr som fanns i Vårryttaren hade en bra grundidé. Men den håller inte måttet längre. Jag hoppas att dressyren snart hittar till Jorvik, och jag hoppas att den får en ny storhetstid.






Maggie Westbridge

Jag vill verkligen se dressyr i spelen. Och det känns ju inte heller helt omöjligt att fixa fram. Dock funderar jag på hur man skulle bedöma det hela. I Vårryttaren var det ju stjärnor, men det kommer ju inte ta lång tid förrns alla har alla stjärnor. Det som är så bra med ett lopp är att det går alltid att få en bättre tid, och vi är ju tävlingsmänniskor. Antingen vill vi vinn över oss själva eller andra. Aja nu flummar jag bara, men det jag försöker komma fram till är att jag tror folk kommer tröttna. Dom får väl köra med lite extra XP eller JS eller komma på något riktigt smart bedömningssystem. :P

Svar: Jovisst ja, jag tänkte faktiskt inte på de där förbenade HS-listorna. Själv tävlar jag ju inte på SSO :P Men det skulle ju förklara varför de inte satt in dressyr i spelet än.
Esmeralda Silverforce

Cristina Silverbell

Ah sant sant.. Skulle verkligen vara roligt med dressyr till SSO! men jag håller med Maggie i kommentaren ovan att det skulle bli svårt med listor och sånt :/ Men annars hade det varit asroligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.