Chrome Pointer

Gårdagens nyhet har sjunkit in lite

   Jag tror inte att det var någon som inte blev berörd på något sätt av gårdagens SSO-snack - de kommande Frieserhästarna. Jag har för mig att åtminstone 75% av alla SSO-bloggar jag läser har sagt att de troligen kommer köpa en.
   Freya ska gå upp till lvl 15 innan jag köper ny häst, jag vill inte att någon halvtränad pålle ska stå och ruttna i stallet. Det ger också mig tid att fundera, vilket är bra.
   Men, det här är stort. Grymt stort. Och nu syftar jag inte bara på att Friserhästarna har utlovats vara större i storleken än andra hästar. Det är dock något som jag är väldigt nyfiken över - hur stora? Hur funkar det med ryttarens storlek? Tänk på att en större häst måste ge en bredare häst, för att den inte ska se ut som en testral (vilket den vackra Friesern tyvärr nästan gör på promobilderna), och en bredare häst innebär att ryttarens ben måste placeras på ett annat sätt uppe på hästryggen. En bredare häst innebär att spelets sadlar och schabrak måste kunna anpassa sig för den stora hästen. Jag måste erkänna att jag trodde faktiskt inte att det här skulle hända, eftersom det måste vara så otroligt mycket jobb bakom. Att lägga till hästar i spelet så som det varit fram tills nu - det kan nog inte ha varit så mycket mer avancerat än att bara ha målat på en ny päls på modellen. Klart. Men så är inte fallet nu.
   Hovskägg är något som väldigt sällan synts i hästspel. Jag kan tänka mig att det är för att det rent ut sagt är ett helvete att får det att se vettigt ut. Det enda hovskägg jag än kan minnas att jag har sett är från enhörningen i Horse Life. Det är väldigt likt det på den nya rendern, så vi får se om det är typ samma sak.
 
   Än är jag lite skeptisk över saken, men jag hyllar idén och det fantastiska SSO-teamet som bara förbättrar vår spelupplevelse för varje vecka.
 
   Kommer jag kasta mig över Frieserhästarna? Nope. Jag kommer förklara mer ingående varför under nästa vecka. Men jag är väldigt nyfiken på dem ändå. Tre nyanser av svart, right? (Kan tänka mig att det är skillnad som mellan Freya och det Engelska fullblodet, men vi får se, helt enkelt)






Siri Moonbear

Jag tyckte också de var misstänkt smala, iallafall på första bilden. Och vad finns det för tre nyanser? Becksvart, brunsvart och...? Jag är himla ledsen att jag kommer missa dem så precist, åker denna onsdag ju :<

Svar: Jag kan tänka mig typ... blåsvart? xP Vart ska du någonstans? :)
Esmeralda Silverforce

Siri Moonbear

Först Spanien, och sen blir jag utan dator resten av lovet, så jag känner att jag kommer missa mycket x3

Genevieve Nightbard

Hahah, jag är ju en sucker för kraftigare hästar så jag vart typ såld : ( Får se om jag är lika sugen när de släpps.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.