Chrome Pointer

Gamla kläder från Sommarryttaren

   Som en fortsättning på inlägget om Vinterryttarens kläder så kommer här de olika unika kläder som fanns tillgängliga i Sommarryttaren. Bara jag som hoppas på uppdaterade variationer av dem i framtiden? :D (med snyggare färgkombinationer kanske, hehe)
 
 
   Var bara tvungen att langa in kavajen, jag vill ha in åtminstone en röd sådan till SSO - lär se bättre ut då ryttaren inte är lika anorektisk ^^
 
   Så, bara för att, så måste den berömda sombreron få kika in också.
 
    Sombreron tycker jag är dödligt ful, men det var en rolig grej att ha med i spelet ^^


Emmy Lightlord

VILL HA.... den brun/gröna o rosabrun (eller svart? ) westernskjortorna ^^ Dock kan de kanske vara lite snyggare då ryttaren i SS ser lite annorlunda ut än i SSO.
Såklart ska ju sombreron oxå va med ;)
Kram <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.