Chrome Pointer

Fler bilder från Zoo Tycoon

   Jag avslutar den här dagen med lite bilder jag fotade i Zoo Tycoon 2 häromdagen. På bilderna används material från Aurora Designs (Radical Remake + Mustangen), Zeta Designs (Grey Brick Wall) och Artiodactyla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Zoo Tycoon är enligt min mening ett av de bästa spelen någonsin och ett nytt spel ska släppas - dock har det än så länge bara talats om Xbox om jag fattade saken rätt. Hoppas ändå på att det ska komma ett Zoo Tycoon 3...


Emma Lightfall

Vad heter orginal sidan man laddar ner spelen ifrån nu igen?

Svar: Originalsidan? Om du menar själva spelet skulle jag nog råda dig att köpa det som PC/Mac-spel, det är värt den lilla slant det kostar.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.