Chrome Pointer

Fan Fiction

   SSO Wikis fantastiska admin Maria Moondaughter har startat en sida på Wikin lik den med SSO-bloggarna - ni har där möjlighet att skriva upp era serier/noveller/allmäna FanFics. Självklart gäller det bara om ni följer sidans regler, vilket ingen gjorde på sidan med bloggarna, vilket är anledningen till att jag spärrade den. För att kunna skriva in ändringar på bloggsidan måste man vara medlem på Wikin, helt enkelt.
 
   Ni får alltså ändra på FanFic-sidan hur mycket ni vill bara ni håller er till sidans regler, det tycker jag inte känns överdrivet avancerat. :P
 
   HÄR går det att hitta FanFic-sidan
 
   Intresserad av blogglistan? Klicka HÄR


Bambi Deerheart

Ha! Jag hittade ;) har varit här förr tydligen ^^

Svar: Jag gissade att du skulle kunna hitta rätt enkelt ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.